Select Page

Kami sedang mencari agen khasnya bagi mempromosikan produk kami ke seluruh pelusuk negara. Pelbagai tawaran menarik menanti anda disini. Hanya dengan jumlah modal yang minima, anda mampu meraih jualan yang memberangsangkan kerana rangkaian produk kami kini semakin mendapat tempat dihati ramai pengguna dsn penggemar produk herba dan barangan kecantikan dan ibu-ibu yang sedang hamil.

Selain itu, kami juga berminat untuk menjadi vendor kepada butik yang membuka konsep vendor di seluruh KL Selangor. Perbincangan lanjut berkaitan terma dan syarat berhubung perkara ini boleh diemelkan kepada kami ya.

Hubungi kami di nawalofficial@gmail.com untuk pertanyaan lanjut. Pihak kami akan segera membalas emel anda secepat mungkin.

Sekilas tentang produk kami…

♡ ADAKAH ANDA SEDANG HAMIL?

♡ SEDANG MENCARI KELENGKAPAN BERPANTANG?

♡ INGIN MERASAI PENGALAMAN BERPANTANG CARA KAMPUNG DAN TRADISIONAL TAPI MENETAP DI BANDAR?

♡ ALAHAN KULIT SEMASA HAMIL SEPERTI GATAL, RUAM, TIMBUL GARISAN HODOH PADA PERUT AKIBAT KETEGANGAN PERUT, KULIT MAKIN SENSITIF, TONA KULIT TIDAK SEKATA?

♡ KENAIKAN BERAT BADAN SELEPAS BERSALIN?

♡ ANDA MENCARI PRODUK LOSYEN SLIMMING YANG TIDAK PANAS, DENGAN HARUMAN LEMON CITRUS DAN *100% BERKESAN UNTUK ANDA?

♡ MALU DENGAN KULIT BERJERAWAT DAN BERJERAGAT? MALU DENGAN KULIT KUSAM DAN TONA TIDAK SEKATA?

♡ ANDA PENGUSAHA SPA? MENCARI BEKALAN PRODUK SPA TERBAIK DENGAN HARGA MURAH?

Nawal Herbal Beauty membantu anda. Produk Kecantikan dan Set Bersalin berasaskan bahan semulajadi, herba dan bercirikan tradisional menjadi kekuatan utama kami. 100% berkesan dan 90% pelanggan akan membuat PEMBELIAN ULANGAN.

Terima kasih!